Welkom - Bienvenue

Equateur | Katanga | Kasaï | Kivu | Leopoldville | Orientale | Ruanda Urundi

Logo Congo-1960

Even de nieuwe website voorstellen - Présentation du nouveau site.

- In 2018 zouden we graag de rubriek Provincie's aanvullen met artikels over de steden , gebouwen en hun bezienswaardigheden al wie ons kan helpen met Fotos en artikels kan steeds een mail sturen naar congo-1960.be

- En 2018 nous aimerions compléter nos articles au sujet des villes, bâtiments et autres lieux d’intérêt. Si vous pouvez nous aider avec des photos ou des articles, contactez-nous en envoyant un email à congo-1960.be

Oproep aan auteurs.

Steun ook onze website congo-1960.be uw boek kan hier gemeld worden. U hoeft enkele boeken te schenken om een jaar lang publiciteit te krijgen op onze website . Twijfel niet de statistieken van de site zullen u zeker overtuigen om ons te steunen.

Appel aux auteurs

Vous avez écrit un livre? Alors, soutenez notre site web congo-1960.be. Offrez-nous en quelques-uns et vous aurez de la publicité pendant toute une année sur le site. Les statistiques de notre site  vous convaincront.

Info

Ook op het internet gelden de auteursrechten. Werken die auteursrechtelijk beschermd zijn, zoals tekeningen, foto's, muziek, film en software, mag u niet verspreiden via het internet zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur.
Een auteur van een programma kan de namaker van zijn werk strafrechtelijk laten vervolgen, maar dat kan alleen als het namaken kwaadwillig of bedrieglijk is gebeurd. Niet alleen de namaker is strafbaar, ook wie namaakprogramma's voor handelsdoeleinden verkoopt, in voorraad heeft voor verkoop of invoert in België, overtreedt het auteursrecht.
Delcol Martine