Zuster Angèle van Kinshasa neemt graag brillen in ontvangst voor scholen of ziekehuizen

 

 

 

Bij iedere Congo-reis neemt Steve Stevens een 500-tal brillen mee ( geschonken door LIONS France via een lid ( jo Dierickx) van onze Golfclub Oudenaarde). Wij verdelen die zo goed mogelijk aan schooltjes , Dispensaria , Hospitaal , soeur Angèle neemt de brillen graag in ontvangst.

 

Tijdens mij laatste reis kon ik niet alles mee nemen dus staan ze klaar voor de volgende reis .

Ik weet dan ook waar ze terecht komen.

 

De brillen zijn splinternieuw en van verschillende modellen …klassiek en modern ..soms heb ik er ook voor kinderen !

 

Ik heb soms aanbiedingen waar ik niet kan op ingaan , bij gebrek aan tijd of middelen… Verschillende malen zijn mij reeds hospitaal bedden aangeboden ( zo goed als nieuw!) ..eens 10 , eens 14 …deze hoeveelheden gingen nog om op te halen en verder te schenken aan NGO’s of personen binnen de Congolese Ambassade en dan per C130 naar Kin te laten overvliegen.

Nu heb ik een aanbod van 90 ( ja, negentig) bedden in perfecte staat ..omdat het hospitaal nieuwe heeft aangeschaft.. Die 90 bedden kan ik weigeren of aanvaarden !

 

MAAR voorwaarde is dat ze op DATUM x ( week 12 = dus ergens in maart) gedemonteerd worden en vervoerd worden van LUIK ( hospitaal is in Luik) naar Brussel.

 

ik zoek dus DRINGEND vrijwilligers voor demontage en laden + IEMAND MET EEN GROTE VRACHTWAGEN EVENTUEEL MET AANHANG om die bedden op die specifieke dag (als de nieuwe bedden geleverd worden) op te halen .

Meer info via de webmaster

 

Steve René STEVENS – « Affinité RDCongo »

 


 

Info

Ook op het internet gelden de auteursrechten. Werken die auteursrechtelijk beschermd zijn, zoals tekeningen, foto's, muziek, film en software, mag u niet verspreiden via het internet zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur.
Een auteur van een programma kan de namaker van zijn werk strafrechtelijk laten vervolgen, maar dat kan alleen als het namaken kwaadwillig of bedrieglijk is gebeurd. Niet alleen de namaker is strafbaar, ook wie namaakprogramma's voor handelsdoeleinden verkoopt, in voorraad heeft voor verkoop of invoert in België, overtreedt het auteursrecht.
Delcol Martine