Info over de site.

Wat is er nieuw in onze website ?

Onze Forum zal open zijn voor iedereen vanaf 2017

For 50 years, WWF has been protecting the future of nature. The world's leading conservation organization, WWF works in 100 countries and is supported by 1.2 million members in the United States and close to 5 million globally.
reagir sur un article de congo 1960Via de site kan U vanaf 2017 reageren op artikels van de site via uw facebook, twitter, google en of disqus account op artikels die ik U zal voorstellen via de site.

 

U zal kunnen reageren in het FR of NL en ik zal zowel franse als nederlandse artikels voorstellen.

 

Alvorens te antwoorden op het forum leest U best deze link zo bent U op de hoogte van de regels van wellevendheid .

Een goede verstandhouding is meestal een goed begin.

Zijn er vragen contacteer me indien ik kan antwoorden op je vraag zal ik het niet nalaten U te antwoorden; U kan ons webadres vinden via de contactpagina

- Vele website gebruiken het al waaronder nieuwssite zoals de redaktie.be , Brussels nieuws en nog vele andere media site.

- Het is makkelijk en eenvoudig in gebruik en je kan er jouw facebook- Google- twitter- of google account aan koppelen

- Keuze is voor uzelf uit te maken

- Lees ook de gebruiksaanwijzing even op de site disqus

 

 

Onze tweede site

Ter informatie:

Tussen 2015-2016 hebben we een tweede website gecreëerd , hier zal u meer vinden over het transport in belgisch Congo

Info

Ook op het internet gelden de auteursrechten. Werken die auteursrechtelijk beschermd zijn, zoals tekeningen, foto's, muziek, film en software, mag u niet verspreiden via het internet zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur.
Een auteur van een programma kan de namaker van zijn werk strafrechtelijk laten vervolgen, maar dat kan alleen als het namaken kwaadwillig of bedrieglijk is gebeurd. Niet alleen de namaker is strafbaar, ook wie namaakprogramma's voor handelsdoeleinden verkoopt, in voorraad heeft voor verkoop of invoert in België, overtreedt het auteursrecht.
Delcol Martine