Kiezen tussen een auto of elektrische step, wat is het beste?

Kiezen tussen een auto of elektrische step, wat is het beste?

Spread the love

In de afgelopen tien jaar is wereldwijd bijna 200 miljard dollar geïnvesteerd in mobiliteit om het vervoer te verbeteren. Als gevolg daarvan zijn micro-mobiliteitsvervoer zoals elektrische step  en e-bikes in grote steden over de hele wereld gegroeid. Met de huidige vraag die elektrische steps ervaren, zegt een studie van Grand View Research Inc. dat de markt voor e-scooters zal blijven groeien tot 41,98 miljard dollar in 2030.

Dit roept de vraag op: Zijn xiaomi m365 elektrische steps een betere investering dan auto’s? Immers, met de toenemende verkeersdrukte en brandstofprijzen over de hele wereld, kan micro-mobiliteit de toekomst van het vervoer zijn. Als je nog twijfelt of je een elektrische step of een auto moet kopen, zijn hier vier redenen om te overwegen in een e-scooter te investeren.

Minder ruimte gebruiken

Auto’s zijn voor velen een zeer geprefereerd vervoermiddel. Dit kan in de toekomst echter veranderen, aangezien auto’s steeds minder haalbaar worden door het gebrek aan parkeerplaatsen, de stijgende brandstofkosten en de extra kosten voor parkeren en tolheffingen.

Elektrische steps daarentegen zijn draagbaar en ruimtebesparend. Hij heeft geen parkeerplaats nodig omdat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen naast de ingang van een winkel, onder uw bureau op kantoor, of overal in uw huis kan worden geplaatst. Elektrische steps zijn een geweldige optie voor mensen die in appartementen of flatgebouwen wonen, omdat ze minder ruimte innemen en geen parkeerplek nodig hebben. De meeste step merken zoals de Mearth elektrische step zijn voorzien van draagbare e-scooters, waardoor het gemakkelijk is voor bestuurders om ze rond te dragen als ze geen ruimte hebben om het in openbare ruimtes te houden.

Het is ook de moeite waard erop te wijzen dat 95% van de auto’s meestal ongebruikt zijn, en elke auto neemt 10 keer de ruimte van elektrische steps in beslag. Dit betekent dat het verminderen van auto’s de ruimte op openbare wegen, trottoirs en openbare ruimtes vergroot.

Sneller door het verkeer

Tot slot, investeren in elektrische steps vermindert de tijd die je in het verkeer doorbrengt aanzienlijk. Volgens een onderzoek van de Household, Income and Labour Dynamics in Australië, pendelden werknemers in 2002 gemiddeld 3,7 uur per week. In 2017 was dit echter gestegen tot 4,5 uur per week.

Met elektrische steps kunnen ervaren berijders zich gemakkelijk door het verkeer bewegen of gebruik maken van voetpaden en fietspaden om het verkeer te omzeilen. Dit bespaart tijd tijdens de dagelijkse ritten. Zijn hoge snelheden en efficiënte tijd is ook de reden waarom elektrische steps een populaire keuze zijn voor sommige bezorgdiensten. Houd er echter rekening mee dat het onveilig en illegaal is om iets vast te houden als je in het openbaar op een elektrische step rijdt.

Investeer in vervoer dat bij uw levensstijl past

Elektrische steps bieden mensen gemak en kostenefficiëntie. De effectiviteit is echter nog steeds afhankelijk van de behoeften en levensstijl van de berijder. Als de kosten een probleem voor u zijn, kunnen de voordeligste elektrische steps in Australië, het VK of de VS u al overal heen brengen zonder al te veel uit te geven. Als u echter met familieleden moet reizen, is een auto uw beste optie. Het is ook belangrijk om te investeren in veiligheidsuitrusting bij het rijden op een elektrische step voor je veiligheid en zekerheid. Uiteindelijk, de beste wijze van vervoer voor u zou degene zijn die meer toevoegt aan uw kwaliteit van leven.