Kleine zakelijke leningen voor medici

Kleine zakelijke leningen voor medici

Spread the love

Artsen en tandartsen zijn ook ondernemers. Zij hebben financiering nodig om hun medische praktijk op te starten of hun bestaande praktijk te verbeteren. Leningen voor kleine bedrijven kunnen deze artsen helpen hun klinieken uit te rusten met de juiste instrumenten en de noodzakelijke voorraden aan te schaffen. Opstartkosten kunnen gemakkelijk oplopen en zijn moeilijk persoonlijk te financieren, vooral als je nog steeds je medische studieschuld moet betalen. Hiervoor kun je vaak wel geld lenen zonder bkr toetsing, omdat het hier een studiefinanciering betreft. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Zakelijke lening voor een medische praktijk

De kosten voor het opstarten van een praktijk variëren, maar omvatten meestal de huur van kantoorruimte, medische benodigdheden, medische apparatuur en instrumenten, computers en kantoormeubilair, en een ziektekostenverzekering. Hoewel u het in het begin alleen af kunt, zult u toch professionele diensten nodig hebben voor uw boekhouding en belastingzaken. Er moet ook rekening worden gehouden met renovatie-, uitbreidings- en tot op zekere hoogte verhuiskosten. Nu zijn dat natuurlijk wat rekeningen op een rij maar geen zorgen. Hiervoor kun je ook vaak een kleine lening aanvragen, zodat je met een gerust hart je praktijk kunt opstarten. 

In dit licht zijn er bedrijfsleningen die speciaal voor artsen zijn gemaakt. Deze leningen voor medische praktijken kunnen een groot aantal behoeften in de sector dekken, zoals werkkapitaal, kredietlijnen, de aankoop van apparatuur en commercieel onroerend goed (voor wie wil verhuizen naar een eigen kantoorruimte of gebouw).

U kunt winkelen voor kleine zakelijke leningen onder verschillende kredietverstrekkers, kunnen ze particuliere banken, online kredietverstrekkers en ga zo maar door. De Small Business Administration biedt via haar erkende kredietverstrekkers ook leningen aan voor artsen, chiropractors en andere beoefenaars van medische beroepen.

Kleine zakelijke lening voor een dokter

Het verkrijgen van de juiste lening voor een medische praktijk vereist persoonlijke introspectie en vergelijkend winkelen voor de beste deal.

Van uw kant, moet u het volgende overwegen:

Krediet:  Of je krediet goed of slecht is, bepaalt het tarief dat je zult krijgen en de bereidheid van de geldschieter om je een lening te geven.

Lening Bedrag: Om het bedrag van je lening te bepalen, maak je een lijst van je verwachte uitgaven en weeg je die af tegen je verwachte inkomsten. Door kosten in je lening op te nemen, kan het saldo ervan stijgen.

Leningstermijn: Bepaal hoe lang u van plan bent uw lening voor een medische praktijk terug te betalen. Over het algemeen houden leningen met een langere looptijd uw maandelijkse betalingen lager, maar gaat er meer naar uw rentekosten. Leningen op kortere termijn vragen om hogere maandelijkse betalingen tegen relatief lagere tarieven. Houd er rekening mee dat uw tarief zou afhangen van uw krediet en hoe snel je de lening nodig hebt.

Nog een ding, moet u uw lening aanvraag te ondersteunen met een solide business plan compleet met cash-flow projecties aan te tonen uw vermogen om de kredietgever terug te betalen.

Aarzel niet om kredietverstrekkers voor leningen te benaderen en te kijken wat zij u kunnen bieden.